игра Пукање на Рен

Насловна > игри на ирвасите > игра Пукање на Рен

Во оваа игра рефлекси и брзина, извлекувајќи ирваси и Дедо Мраз со снежни топки. Земи го подароци што паѓа од небо да се соберат повеќе поени. Кликни на снежни топки да ги собирам и потоа кликнете да пука.

9/26 сакам оваа игра

се врати игри на ирвасите

листа на животни
Македонски