игра од кои куче Фати Коските

Насловна > игри на куче > игра од кои куче Фати Коските

На куче мора да оди по својот пат со грабање колку коска како е можно со користење на левата и десната стрелка на тастатурата за движење да го стори тоа. Молам не се отруени коска!

219/332 сакам оваа игра

се врати игри на куче

листа на животни
Македонски