игра оро со Горилаз

Насловна > игри на мајмун > игри на рефлекс и брзината со мајмуни > игра оро со Горилаз

На мајмун Горилаз и неговата група се направи оро. Ти си човекот на десно на екранот и ти мора да ја размножуваат гестови на горила која се сервира од страна на стрелките над неа. Умножување исто време кога тие се јавуваат со користење на копчињата со стрелки на тастатурата.

5/13 сакам оваа игра

се врати игри на рефлекс и брзината со мајмуни

листа на животни
Македонски