Панда трка

Насловна > игри Panda > Панда трка

Панда краток неконтролирано, му помогне да скокаат од платформа на платформа за да се соберат сите бонуси.
Бидете внимателни да не падне во празна.

Контроли.
Копчињата со стрелки: движи напред и да скокаат.

33/46 сакам оваа игра

се врати игри Panda

листа на животни
Македонски