Мигрирање Еден Албатрос

Насловна > игри Птица > Мигрирање Еден Албатрос

Вие мора да се поминат на Индискиот океан од Австралија до Африка. За да го направите ова морате да ја добиете вашата сила сите заедно на патување со нуркање да се фати риба, но пазете Ајкулите и рибарски мрежи. Контролс Ероуз за контрола на голема надморска височина. Површина нуркање да се улови риба.

76/110 сакам оваа игра

се врати игри Птица

листа на животни
Македонски