Симулатор риболов

Насловна > игри на риба > Рибарењето со помош на игри риба > Симулатор риболов

Научете како да риби со оваа симулација игра! Чекај една риба да се закачи на линијата и кликнете на различни опции за да се добие вашиот улов. Глувчето користи да се игра.

12/30 сакам оваа игра

се врати Рибарењето со помош на игри риба

листа на животни
Македонски