игра RELEX

Насловна > игри Elephant > игра RELEX

Овие забава птици често наруши дека сиромашните слон. Значи, полни со гнев, тој се обидува да ги здроби. Птици Еден обидува повторно да го закачам тој е на теренот. Она што тој не знае, в е тоа на слонот може да ја здроби во секое време. Треба да му помогне останам жив како е можно подолго. За да го направите ова, употребата на левата и десната стрелка на тастатурата за движење.

16/36 сакам оваа игра

се врати игри Elephant

листа на животни
Македонски