игра Breakout со Хамелеон

Насловна > игри Cameleon > игра Breakout со Хамелеон

Игра на овој Збег, камелеон јаде цигли да собираме екстра поени. Сменете ја бојата користење на икони од лево на екранот за да може да го привлечат вниманието на блокови. Сите игра со глувчето. Потоа кликнете на боја на тула да се постигне.

127/190 сакам оваа игра

се врати игри Cameleon

листа на животни
Македонски