Lojra Dinosaur

Home > Lojra Dinosaur

Në këtë kategori, kthehet në parahistorike lojra herë me e udhëtimit, gara dhe qitje. Por dinosaurët nuk janë gjithmonë të rrezikshme grabitqarët ... Siç mund të shihni në këto bagëti lojra, salcë dhe ngjyrosje.

Lista e Kafshëve
Shqip