Cyber kap me rrjetë fundore

Home > Lojra cruising > Cyber kap me rrjetë fundore

Ju luajnë një dragua në internet i cili duhet të lëvizin nga niveli në nivel lart duke shkatërruar armiqtë, i keni dy lloje të goditje shkatërrimtare flakë e kuqe: kyç Q, dhe flaka e gjelbër: S kyç Përdorni për të lëvizur

58/87 love këtë lojë

Të kthehen në Lojra cruising

Lista e Kafshëve
Shqip