Lojra Iriq

Home > Lojra Iriq

Gjeni aventurat e zërit dhe të ekipit të tij si platformë lojra lojra apo RPG. Praktikë edhe nisjen iriq apo ngjyrosje dhe duke krijuar me këtë kategori.

Lista e Kafshëve
Shqip