Një Këngë e Kuajt

Home > Lojra Kale > Një Këngë e Kuajt

Nga katër kuaj, ju mund të krijoni muzikë me zërat e tyre. Për ju të menaxhuar ton dhe tempo! Kliko kafsheve për shantazh ose për të ndaluar.

738/915 love këtë lojë

Të kthehen në Lojra Kale

Lista e Kafshëve
Shqip