Xhirimi Loje mbi Rennes

Home > Lojra Reindeer > Xhirimi Loje mbi Rennes

Në këtë reflekset Loje dhe me shpejtësi, xhiruar renë dhe Santa Claus me snowballs. Të marrë dhurata që bien nga qielli për të mbledhur më shumë pikë. Kliko ne snowballs për mbledhjen e tyre dhe pastaj klikoni për të xhiruar.

9/26 love këtë lojë

Të kthehen në Lojra Reindeer

Lista e Kafshëve
Shqip