Bomba Loje Xhirimi në Ujqërit

Home > Lojra Ujk > Bomba Loje Xhirimi në Ujqërit

Dhen të marrë hak për Ujqërit! të gjithë grabitqarët duke zgjedhur ngjyrën e bomba. Shoot Përdor mes për qëllim dhe tastierë për të ndryshuar ngjyrën e predhave: Një buton për të zgjedhur një bombë të kuqe, një blu për S dhe D për një të gjelbër.

15/19 love këtë lojë

Të kthehen në Lojra Ujk

Lista e Kafshëve
Shqip