Një migrim Albatrosi

Home > Lojra Zog > Një migrim Albatrosi

Ju duhet të kalojnë në Oqeanin Indian nga Australia në Afrikë. Për ta bërë këtë ju duhet të merrni fuqinë tuaj të gjitha së bashku udhëtimin me zhytje të kapur peshk, por kini kujdes peshkaqenë dhe rrjetave të peshkimit:. Controls Arrows për kontrollin e lartësi të larta:. Area zhytjeje të kapur peshk.

76/110 love këtë lojë

Të kthehen në Lojra Zog

Lista e Kafshëve
Shqip