Adresa Loje me Titi

Home > Lojra Zogth > Adresa Loje me Titi

Titi vendosi të dekoroj çdo shtëpi në lagjen për Krishtlindje! Duke përdorur katapultë dhe patate të skuqura akull, sauté Titi dhe dekorata të vënë në çdo shtëpi. Use arrow keys të rri dhe spacebar për të bërë kurora.

6/13 love këtë lojë

Të kthehen në Lojra Zogth

Lista e Kafshëve
Shqip